stenen van de straat

Poetry Slam als genre op de kaart te zetten.
Poetry Slam? Performance-poëzie.

Het solo-programma is niet steeds van hetzelfde laken een pak. Jee Kast heeft meer setlisten liggen dan teksten. Natuurlijk is er werk bij dat een groot publiek aanspreekt. Elk optreden mag anders gekruid zijn. De lat m ag ook altijd dat tikkeltje hoger. Door de uiteenlopende aanvragen, gaande van schooloptredens en onderhoudende avondprogramma’s tot intermezzo’s, Congress- of vernissage-performances, proclamatie-speeches, … kan Jee Kast zijn set ervaringsgewijs inkleden. Een rolercoaster op zijn sokken. Wat doe je ons aan?
20160119 sok- Joke Timmermans
Kippenvel.
Met vallen en opstaan.
In zijn solo-shows combineert hij vaak oud & nieuw werk; mixt hij klassiek en modern, experimenteert hij met verse tekstjes op de Bühne en probeert hij dit medium tot de max te drijven. Geef hem een hoek en hij komt er verrassend uit. Taalcreativiteit, woord en poëzie rollen van zijn tong en eenieder meeslepend.
stenen van de straat is een greep uit zijn repertoire. Kinderkoppen, klinkers, versjes of losjes door de bocht.
Kortom, bedoel ik, kortom alles wat met taal te maken heeft.

Optie: Met muziek.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>