of download

stockholm

stockholm

Jee Kast stelde virtueel op 21 februari 2012 zijn nieuwe album ‘stockholm voor. Het album is tegen vrije bijdrag te downloaden. Het album bestaat uit een mix van muziek en woordkunst. Nou ja, kunst is misschien wat hoog gegrepen, de “woordkunst” bevat taalcreativiteit en is beïnvloed door poëzie, rap, kleinkunst en theater. Het album bestaat zowel uit liedjes als rap als poëzie.
Het album is hier integraal downloadbaar.

oudnieuw
De dichtbundel “reef de dromen” bevat een kleine EP. In tegenstelling tot het meer hedendaagse karakter van stockholm is dit een akoestische benadering. klik hier.
‘oudnieuw’ is een productie van Panem & Circenses vzw, en werd in December 2010 voorgesteld.
Mastered by Willy Pirotte & Recorded Bat productions.
PS. De tekst van “Fruitdans” (#BgT #belgiumsgottalent) staat op ‘oudnieuw’, naast een vrij uiteenlopende set van poëzie/gesproken woord & muziek.

— — —

Vrije bijdrage?
Hoe? Wat? In de map die je download zit een CDboekje met alle informatie in.
Laat me natuurlijk ook weten wat je ervan vindt.

Veel luisterplezier

Jee Kast
— — —
Een recensie van Cultuurnet:
Met de openingszin “Ik heb poëzie nooit willen gijzelen, dus waarom zou ik losgeld vragen?” stelt Jee Kast zijn album Stockholm tegen een vrije bijdrage ter beschikking. Alhoewel er geen gijzeling plaats neemt roept de Limburger met zijn tweede album sympathie op met zijn veelzijdigheid in de stiel van kleinkunst. Je zou spontaan zijn kant kiezen. ///Lees meer…///

Comments are closed.